Thursday, September 1, 2016

I drill and help you to fix things like a boss- Flipkart Game

Flipkart Crackers Quiz, How to Solve crackers quiz, Play and win Crackers quiz, Flipkart free crack... thumbnail 1 summary
Flipkart Crackers Quiz, How to Solve crackers quiz, Play and win Crackers quiz, Flipkart free crackers quiz,

I drill and help you to fix things like a boss- Flipkart Game 

Click Here For Answers


Flipkart has announced a new Quiz from which you and win Rs 1000 Free flipkart voucher and much more. Last time they have come with Flipkart Ping and win  once again they are back with a cracker quiz on Diwali in which you have to answer some questions and you could end up winning Rs 1000 worth flipkart gift voucher.



I drill and help you to fix things like a boss- Flipkart Game 



Steps To Play Crackers Quiz 

1. First of All Download Flipkart App Here

2. Open App click on  “Cracking offers for everyone” Banner on Homepage

3.. Now on the next page, you will see the clues

4. Solve all the clues and find the product and add them to your cart – All 6 of them
5. If you answer all 6 correctly, you will be then entered in a lucky draw and 20 lucky winners will receive a Rs 1000 gift card each by 25th Otober,
ANSWERS
DAY 2
Question 1 – I’m a place in England, I can purify water.
1. Kent Ace+ 7 L RO + UF Water Purifier (White, Blue) – 
Question 2 – Airline Pilots use me to cover their eyes.
Answer – Ray Ban Aviator Sunglasses (Green) –
Question 3 – I’m the latest book by an IITian/IIMite
Answer – One Indian Girl (English, Paperback, Chetan Bhagat) 
Question 4 – I’m Google’s latest android Smartphone.
Answer – Google Pixel Smartphone – 
Question 5 – I drill and help you fix things like a boss.
Answer – Bosch GSB 450 RE 0601.216.1F6 Pistol Grip Drill (10 mm Chuck Size) – 
Question 6 – I am the 8th book of the Wizard.
Answer – Harry Potter and the Cursed Child – Parts I and II (English, Hardcover, J K Rowling, Jack Thorne, John Tiffany) – 

DAY 1
Question 1 – I’m Bluetooth Speaker and a Lava Lamp too.
1. Iball Musi Live 
Question 2 – I’m a Fruit and also like to keep time.
Answer –  Apple Watch – 
Question 3 – I’m 2nd Gen Device which makes TV smart.
Answer – Google Chromecast –
Question 4 – I’m like water and my name is Armani.
Answer – Giorgio Armani Perfume – 
Question 5 – I’m 4th Gen Obsessive Complusive Gamer.
Answer – PS4  –
Question 6 – I’m phone and the last letter of alphabet.
Answer – Moto Z –

Join Us On Whatsapp For Latest Updates of New Posts on 9596284718...

No comments

Post a Comment

Search Post