Monday, October 24, 2016

(Day 5) Flipkart BIG Diwali Sale- Play Crackers Quiz and Win Voucher Worth Rs 1000

Flipkart Crackers Quiz, How to Solve crackers quiz, Play and win Crackers quiz, Flipkart free crack... thumbnail 1 summary
Flipkart Crackers Quiz, How to Solve crackers quiz, Play and win Crackers quiz, Flipkart free crackers quiz,

Flipkart has announced a new Quiz from which you and win Rs 1000 Free flipkart voucher and much more. Last time they have come with Flipkart Ping and win , Now once again they are back with a cracker quiz on Diwali in which you have to answer some questions and you could end up winning Rs 1000 worth flipkart gift voucher.

One Plus 3 Flash Sale- Smartphone At Rs 1

One Plus 3 Flash Sale- Smartphone At Rs 1


Steps To Play Crackers Quiz 

1. First of All Download Flipkart App Here

2. Open App click on  “Cracking offers for everyone” Banner on Homepage

3.. Now on the next page, you will see the clues

4. Solve all the clues and find the product and add them to your cart – All 6 of them
5. If you answer all 6 correctly, you will be then entered in a lucky draw and 20 lucky winners will receive a Rs 1000 gift card each by 25th Otober,
ANSWERS
Day 5
One Plus 3 Flash Sale- Smartphone At Rs 1- Click Here 
Question 1 – I’m a 4K Smart TV with a curved base
Answer – LeEco 163.9cm (65) Ultra HD (4K) 3D, Smart LED TV (L653L0, 3 x HDMI, 3 x USB) –
Question 2 – Bye unwanted hair, hello silky legs
Answer – Braun Silk-epil Series 9 9558 Epilator for Women (White/Blue) –
Question 3 – I got three blades for a closer shave
Answer – Gillette Mach 3 Turbo Razor  – 
Question 4 – I’m the baby pants, not the diapers.
Answer – MAMY POKO PANTS – 
Question 5 – I got 2 cameras and a lot of honour.
Answer – Honor 8 (Pearl White, 32 GB) –
Question 6 – I’m a comb and hair oil, all in a bottle.
Answer – Indulekha Bringha Hair Oil Selfie Bottle Hair Oil (100 ml)-


Day4

I'm the fun business game you Play


Answer..Jaibros International Business Board Game

I m the game of thrones set of books

Answer..A Song of Ice and Fire – A Game of Thrones : The Complete Boxset of all 7 Books (English, Paperback, George R R Martin

I got three blades for closer shave

AnswerGillette Mach 3 Turbo Razor

I m a powerful 2 in 1 Microsoft laptop

AnswerMicrosoft Surface Pro

I m latest of mafia PC game

AnswerMafia III (for PC)

I shoot hero level videos on the go

AnswerGoPro Hero4-CHDHX-401 Sports & Action Camera (Black



For Day 3 – 22nd October 2016 – Today

Question 1 – Open the parachute to save your hair.
Answer –  Parachute Advanced Scalp Therapie Fall Control Hair Oil (190 ml) 
Question 2 – I track your steps, I help you to stay fit
Answer – Fitbit Alta Fitness Tracker – 
Question 3 – I’m as cool as water and I smell good.
Answer – Davidoff COOL WATER NIGHT DIVE MAN Eau de Toilette – 125 ml – 
Question 4 – I’m a tablet and I am into Yoga.
Answer – Lenovo Yoga 3 8-inch (2 GB RAM) 16 GB 8 inch with Wi-Fi+4G (Slate Black) 
Question 5 – I’m a fun flip-flop like a crocodile.
Answer – Croc Flip Flops (Add any one or two of them) 
Question 6 – I am the most anticipated phone of 2016.
Answer – Apple iPhone 7, add any one to wishlist –
DAY 2
Question 1 – I’m a place in England, I can purify water.
1. Kent Ace+ 7 L RO + UF Water Purifier (White, Blue) – 
Question 2 – Airline Pilots use me to cover their eyes.
Answer – Ray Ban Aviator Sunglasses (Green) –
Question 3 – I’m the latest book by an IITian/IIMite
Answer – One Indian Girl (English, Paperback, Chetan Bhagat) 
Question 4 – I’m Google’s latest android Smartphone.
Answer – Google Pixel Smartphone – 
Question 5 – I drill and help you fix things like a boss.
Answer – Bosch GSB 450 RE 0601.216.1F6 Pistol Grip Drill (10 mm Chuck Size) – 
Question 6 – I am the 8th book of the Wizard.
Answer – Harry Potter and the Cursed Child – Parts I and II (English, Hardcover, J K Rowling, Jack Thorne, John Tiffany) – 

DAY 1
Question 1 – I’m Bluetooth Speaker and a Lava Lamp too.
1. Iball Musi Live 
Question 2 – I’m a Fruit and also like to keep time.
Answer –  Apple Watch – 
Question 3 – I’m 2nd Gen Device which makes TV smart.
Answer – Google Chromecast –
Question 4 – I’m like water and my name is Armani.
Answer – Giorgio Armani Perfume – 
Question 5 – I’m 4th Gen Obsessive Complusive Gamer.
Answer – PS4  –
Question 6 – I’m phone and the last letter of alphabet.
Answer – Moto Z –

Join Us On Whatsapp For Latest Updates of New Posts on 9596284718...

1 comment

  1. Answer – LeEco 163.9cm (65) Ultra HD (4K) 3D, Smart LED TV (L653L0, 3 x HDMI, 3 x USB) –

    ReplyDelete

Search Post